Winaddress Adres Etiket

Winaddress Adres Etiket

Winaddress 5.0 ile sınırsız kimlik ve adres bilgileri kaydedebilirsiniz. Sadece kimlik, adres kaydeden ve saklayan bir program değil, aynı zamanda kayıtlı kişilere e-posta göndermenizi, etiket, zarf ve mektup yazdırmanızı sağlar. Dilediğinizde kayıtlarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.

 Kimlik ve Adres bilgilerini kaydedip, etiket, zarf üzerine yazdırabileceğiniz e-posta gönderebileceğiniz çok fonksiyonlu bir program.

 Winaddress 5.0 ile sınırsız kimlik ve adres bilgileri kaydedebilirsiniz. Sadece kimlik, adres kaydeden ve saklayan bir program değil, ayni zamanda kayıtlı kişilere e-posta göndermenizi, etiket, zarf ve mektup yazdırmanızı sağlar. Dilediğinizde kayıtlarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.


            ilk kez 1999 yılında yayımlanmış ve geniş kullanıcı kitlesi tarafından kullanılan MEPRO Adres-Etiket uygulaması sürekli olarak geliştirildi.  2000 yılında altı dil destekli ve eklenen birçok özellikle  
Winaddress 3.0 ile yeniden oluşturuldu. Uzun yıllar yurt içi ve yurtdışında kullanılan Winaddress 3.0 adres etiket alanında bir referans oldu. Kullanıcıların hiçbir sorun yaşamadan kullanmasına rağmen gelişen teknoloji ve ihtiyaçlar dikkate alınarak 2014 yılında yeni versiyonu olan Winaddress 4.0 hazırlandı. Kullanıcıların talepleri de göz önüne alınarak 2020 yılında son versiyonu olan winaddress 5.0 yayınlandı.

Uygulama İçeriği

Ad, soyadı, hitap, grup, cinsiyet, doğum tarihi, kimlik numarası, meslek, telefon numarası, e-posta, adres, şehir, ülke, kısa notlar ve fotoğraf girişleri yapılabilmektedir.. Kullanıcı dostu olabilmesi adına gereksiz bilgilere yer verilmemiştir. Girilen bilgilere kolayca erişilebilmekte silme ve yeniden düzenleme yapılabilmektedir.

Kayıtlara Ulaşma

Kayıt yapıldıkça sayfanın sol yanında adların  baş harfleri listelenir Harflere tıklandığında o harf ile başlayan adlar listelenir. Bilgilerine ulaşmak için listeden ad seçilir. Seçilen kayıt üzerinde düzenleme, silme, zarf, etiket, mektup yazdırma ve e-posta gönderme işlemleri yapılabilir. Bilgilere ulaşmanın diğer yolu sol üstteki alanına ad girişi yapmaktır. Aynı zamanda menü veya araç çubuğunda ara tuşu ile filtreleme yapıp kişilerin kayıt bilgilerine ulaşabilirsiniz.

 Kayıtları Kullanma

Önceden kaydettiğiniz bir kişiye ait bilgileri düzenleyebilir veya tümüyle silebilirsiniz. Kişilere tek tek veya filtreleniş gruplara mektup, zarf, etiket yazdırabilir veya e-posta gönderebilirsiniz.

 

  Veritabanı

Veritabanına kaydettiğiniz bilgileri direk veritabanından liste halinde görebilir, yedekleme, geri yükleme yapabilir ve Excel listesi olarak kaydedebilir ve yazdırabilirsiniz.

 

  Kullanım Alanı

  •         Derneklerin üye kayıtları.
  •          Siyasi partilerin seçmen bilgileri.
  •          İşletmelerde müşteri kaydı.
  •          Arkadaş, aile ve tanıdık listeleri oluşturma.
  •          Özel günlerde tebrik veya davetiye yazdırma.



Yorumlar: